USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку впіймали групу квартирних крадіїв. ОНОВЛЕНО

30 Листопада 2016 10:25
Луцька поліція за кілька годин розкрила квартирну крадіжку.

Так, працівники Луцького відділу поліції затримали 28-річного, 29-річного та 46-річного жителів Вінницької області, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні крадіжки з однієї з квартир багатоповерхівки на вулиці Ветеранів, що в обласному центрі. У правопорушників вилучили викрадені речі, газовий балончик та пристрої для відкривання замків.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

У четвер, 24 листопада, по 17 годині до поліції надійшло повідомлення про квартирну крадіжку на вулиці Ветеранів у Луцьку. Зловмисники, підібрали ключ до вхідних дверей, та викрали з помешкання лучанки ювелірні вироби, ноутбук та мобільний телефон.



Протягом кількох годин оперативні працівники Луцького відділу поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє жителів Вінницької області. Під час огляду затриманих та орендованої ними кваритири правоохоронці вилучили викрадені речі, відмички, пристрої для відкривання замків, газовий балончик і перчатки.

«Усіх трьох затримали в порядку ст. 208 КПК України. Двоє затриманих мешканці Вінниці, один з них, мешканець Вінницького району. Усі вони раніше судимі за злочини проти власності», – повідомив Петро Шпига, керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області.
Також на місце події прибули і представники громадського формування «Варта порядку» і надали всю необхідну допомогу в проведенні слідчих дій, - інформують у прес-службі ГФ.


Нині, одному із затриманих, 29-річному вінничанину, обрали міру запобіжного заходу - арешт строком на два місяці.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідуання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кусто Показати IP 28 Листопада 2016 15:32
Треба як у мусульман, попав - відрубати руку, тоді буде видно хто перед вами!! Тай сам буде боятись І другим наука. Тоді не треба буде замків та охоронних сигналізацій - велика економія грошей.
русский Показати IP 28 Листопада 2016 18:07
во во..и безруких депутатов точно не выберут...))
я Показати IP 1 Грудня 2016 09:21
да. і треба ще таке: впіймали, не довели, відрубати мєнту руку. от тоді буде все по чесному

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus