USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку знайшли повішеним 21-річного хлопця

21 Вересня 2017 16:10
21-річного лучанина знайшли повішеним на дереві поблизу приватного будинку на вулиці Кременецькій.

Про лихо, яке трапилося ще 11 вересня, стало відомо лише зараз.

Подробиці трагічної події розповів речник Національної поліції у Волинській області Віктор Гомоль у коментарі Інфомаційному агентству Волинські Новини.

«11 вересня вранці надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що в дворі одного з будинків на Кременецькій молодий чоловік, 1996-го року народження, скоїв самогубство – повісився на дереві. Було відкрито кримінальне провадження, тіло направляли на проведення судово-медичної експертизи. Слідів насильницької смерті не виявили», - розповів Віктор Гомоль.

Нагадаємо, 20 вересня під час бюджетної комісії депутат Микола Дендіберін попросив встановити вуличне освітлення на вулиці, де загинув молодик, мовляв, там ніколи не було освітлення, й ця ситуація впливає на погіршення криміногенної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus