USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку засудили водія-наркомана, через якого постраждала дитина

31 Жовтня 2017 10:09
Волинянина, який, перевозивши наркотики та набої, спричинив у Луцьку ДТП засудили до умовного строку. Зауважимо, в аварії постраждали жінка-водійка та її кількамісячна дитина.

Вирок винуватцю ДТП Луцький міськрайонний суд виніс 24 жовтня.

Аварія трапилася 9 вересня 2017 року близько 19 години на вулиці Шевченка у Луцьку. Як стало відомо у суді, під час проведення огляду місця події поблизу автомобіля марки «Smart» слідчо-оперативною групою було виявлено та вилучено паперовий згорток із канабісом та поліетиленові частинки пакетиків із амфетаміном. Окрім того, при огляді особистих речей правоохоронці вилучили у обвинуваченого 12 патронів, два паперові та два поліетиленові згортки з канабісом, три поліетиленові пакети із залишками амфетаміну, які чоловік незаконно зберігав та перевозив без мети збуту. Також вдалося вствновити, що на момент скоєння аварії, водій перебував устані наркотичного сп’яніння.


Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості, у якій останній визнав себе винним у вчиненні злочинів та не заперечував обставини їх вчинення.

Взявши до уваги всі обставини справи, суд призначив підсудному покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки, замінивши його на умовний термін, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 31 Жовтня 2017 16:31
Наш суд самий гуманний суд у світі до випадків........та продажний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus