USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали чоловіків з наркотиками

3 Вересня 2016 22:14
Луцькі патрульні затримали чоловіків з наркотиками.

Про це повідомляє Волинь 24.

Командир батальйону патрульної поліції Луцька Дмитро Мокич у свій вихідний повертався зі спортзалу і помітив на вулиці кілька підозрілих осіб.

На його думку, чоловіки могли бути у стані наркотичного сп'яніння. Прослідкувавши за ними до гіпермаркету "Там-Там", він викликав на підмогу інших патрульних.

Так, після того, як хлопців зупинили, вони скинули на землю пакетик з невідомою речовиною, схожу на наркотики.

Підозрюваних затримали. Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
аяяй. Показати IP 4 Вересня 2016 01:02
Пацанчики с Балки!?
роба до аяяй. Показати IP 9 Вересня 2016 13:03
балка це балка карлуха це карлуха а гетто це між ними
Ррррр Показати IP 5 Вересня 2016 11:52
Там за Порт Сити один Льоха!як його називають живе!вот і звідти ідуть
Авт Показати IP 5 Вересня 2016 16:09
Хто туди не ходить , то й не знає. Сам відвідувати любиш того Льоху))
Правда Показати IP 6 Вересня 2016 18:00
Доброго дня, шановна громадо! Після цієї ситуації (...А близько 21 години...) у мене виникло дуже багато запитань. 1. "Дмитро Мокич, у свій вихідний день" десь там, щось побачив, запідозрив, і понеслось....Я розумію, що це така робота і у поліцейських не буває вихідних, але, чи мав він право "у свій вихідний день" затримувати людей? Чому поліцейські були не "по формі"? Чи мали вони право без підстав і наказів здійснювати напад на людей? Чому напад? Тому що на відео чітко видно, що поліцейські спочатку привітались, а потім відразу поклали хлопців на землю! Ще й зважаючи на те, що хлопець на відео не пручався, не втікав, не хамив. Вони мають право на такого роду дії? Гуляти по місту, потім бити людей, а вже тоді - викликати групу? Виходить, я також маю право слідкувати за правоохоронцями, як вони відпочивають на зйомних квартирах, що вони там вживають і з ким сплять? А потім я маю право зробити анонімний дзвінок. А потім вони ж самі себе і поперезакривають? Чи не пахне це підставою? І до чого доброго це може привести? Це вже називається не робота, а втручання в особистий простір громадян і накладання великої купи на їхні права! 2. На Данила Галицького особа А. ("Один з чоловіків") "щось" передавав іншим особам. Потім на проспекті Соборності особа А. "здійснювали передачу речовин" іншим особам. Чому поліцейскі не кажуть, що у двох випадках особа А. передавав "щось" ОДНІЙ І ТІЙ САМІЙ ОСОБІ??? Вони його не впізнали? Чи може це все було так заплановано? Знову пахне підставою? Якщо це все - організована операція, направлена на певний результат (затримання осіб), то чому поліція так і не пише, а вигадує якісь історії для громади, щоб всі побачили, які круті нові поліцейські. 3. "Вони саме здійснювали передачу речовин, схожих на наркотичні, іншій особі. Якраз в цей момент їх і затримали ... (на відео)". ЩО? Насправді все було не так! Хлопці просто йшли прямо і їм на зустріч вийшло 3 хлопці в спортивному, привітались, представились і поклали на землю. Молодці! Тільки чомусь коли поліцейських на машинах, в формах, зі зброєю привселюдно посилають, виражаються нецензурною лайкою, навіть простягають руки - то наші полісмени стоять і НІЧОГО не роблять (приклад - нещодавній випадок в Миколаєві). Велике прохання відреагувати на повідомлення і обгрунтувати усі ці дії. Дякую
Правда Показати IP 7 Вересня 2016 12:20
хм. Коли я написав в приватні повідомлення в поліцію м. Луцька в фейсбук - вони мене заблокували! Поліція? Фігня повна! Боягузи! я зробив на всякий випадок прінт скріни)
раста Показати IP 7 Вересня 2016 14:34
я стал растаманом под звуки Там Тама
Татата до раста Показати IP 9 Вересня 2016 13:04
Ахахахах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus