USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку затримали шахрая, який крав «айфони»

29 Жовтня 2016 19:23
Поліцейські виявили 18-річного хлопця, який пред’явив нібито підроблену накладну, щоб отримати дорогий телефон, на одному з відділень поштової компанії у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Як розповів підозрюваний інспекторам патрульної поліції, він справді підробляв накладні за допомогою сканування штрих-кодів. Таким чином, йому в кількох випадках уже вдалось заволодіти найновішими айфонами.

Орудував юнак у містах Волинської області.

Відібравши пояснення, патрульні викликали на місце події слідчих, які встановлюватимуть детальні обставини та міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 29 Жовтня 2016 19:36
Закінчення статті юридично неграмотне. Слідчий встановлює обставини і кваліфікує діяння відповідно до Кримінального кодексу, пред'являє обвинувачення. А покарання призначає тільки суд і тільки суд може визнати людину злочинцем!
Дівча Показати IP 29 Жовтня 2016 22:39
Круто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus