USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську дитина вкололася використаним шприцом

24 Травня 2017 17:28
В одному з дошкільних закладів Нововолинська хлопчик проколов ногу використаним шприцом, інформує Буг.

Про це повідомив на сесії Нововолинської міськради депутат Віктор Ромашевський, який звернувся з депутатським запитом і проханням створити тимчасову комісію з метою вивчення цієї проблеми, а також встановити в садочку “тривожну кнопку” або інші засоби оперативного зв’язку адміністрації садка і поліції; встановити на території садка додаткового освітлення та камер відеонагляду; організувати посилене патрулювання працівниками поліції; обмежити перебування сторонніх осіб на території садочка у неробочий час.

“У дитсадку дитина вкололася шприцом. Від імені колективу дошкільного навчального закладу є звернення із проханням вжити заходів з метою запобігання таких випадків у майбутньому”, – відзначив Віктор Ромашевський.

Він розповів, що це проблема не одного садочка у Нововолинську. На території дошкільних закладів дуже часто збираються люди в неробочий час, засмічуються території, б’ють пляшки тощо. Діти приходять зранку і незважаючи на те, що працівники навчальних закладів прибирають сміття, ризики не зменшуються.

“Однозначно, це проблема… Але в нас є постійно діючі депутатські комісії. Якщо по кожному питанню ми будемо створювати ще якісь комісії, то для чого ми створювали постійно діючі? Дійсно треба розібратись. Я би на місці завідувачки на годину змістив би робочий час прибиральниці або двірника, щоби вони прийшли раніше дітей і все це зібрали. Бо не вірю, що наші правоохоронці при тій ситуації, що не можуть набрати штат, наведуть порядок. Є ще охоронці, але той охоронець отримує зарплату як пенсію, і закривається, щоб його ніхто не чіпав й сидить у приміщенні”, – відзначив міський голова.

Однак прибиральниці, каже Віктор Ромашевський, просто-напросто не встигають вичищати територію від шприців, а тепер у високій траві їх все важче знайти.

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ”, інформацію про знаходження інфекції в шприці не підтвердили.

Місцеві жителі розповідають: під дитячим садком, де трапився інцидент, регулярно збираються наркомани, а за розкиданими шприцами іноді не видно навіть трави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костопіль Показати IP 24 Травня 2017 17:46
Самі обдовбуються наркотою, ну і х*р з вами, як розуму немає. Але діти страждати не повинні, тут або поліція порядок наведе, або батьки дітей прикуплять бейсбольні біти і в один з вечорів проведуть сеанс позбавлення від наркотичної залежності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus