USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Шприц, яким вколовся хлопчик у Нововолинську, так і не знайшли

26 Травня 2017 18:37
Шприц, яким вколовся хлопчик в одному з дошкільних закладів Нововолинська, так і не знайшли. До його пошуків долучилися працівники садочка, батьки дитини, використовували навіть магніт, але все безрезультатно, пише БУГ.

Як розповіла завідувач садочка Наталія Лазарищак, раніше біля дошкільного закладу масово бачили наркоманів, та зараз їх уже менше.

“Територію готелю “Оснастка” лише загородили, але не прибрали, на землі все так і залишилося. Вітер переносить все до дитсадка. Коли росли туї, то наркомани там просто ховалися”, – додала вона.

Нагадаємо, готель “Оснастка” користується великою популярністю в неблагополучної частини населення.

Згідно посадових обов’язків працівників, кожного дня, перед виходом дітей на вулицю, помічники вихователя прибирають територію.

“Є двірник, але він має лише половину ставки – працює тільки 4 години на день. Звернення до депутата Віктора Ромашевського писала не адміністрація закладу, а тато дитини за підписами батьківського комітету. А от подання про допомогу в поліцію та начальнику управління освіти писала я. Начальник управління освіти дав відповідь, що територія готелю вже продана. З поліції ніхто не приходив, нічого не питав”, – зауважила Наталія Лазарищак.

А ще завідувач садочка розповіла, що шприца, яким вкололася дитина, ніхто так і не бачив.

“Хлопчик сказав, що в нього закололо з боку п’яточки. Голка пройшла через кросівок. Дитина ойкнула, глянула на ніжку та побачила голку. Хлопчик механічно її вийняв і далеко викинув.

Дитина садочок відвідує у звичайному режимі.

Шприц шукали і тато, і працівники, і навіть слюсар взяв магніт, але так і не знайшли. Хлопчик вколовся на майданчику, територія якого регулярно прибирається”, – повідомила Наталія Лазарищак.
Журналісти побували на території садочка, де на них чекала цікава знахідка.
До того ж, за огорожею, яка відділяє дошкільний навчальний заклад від готелю “Оснастка” – велика кількість шприців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus