USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Нововолинську на світлофорі зіткнулися 4 автомобілі

5 Січня 2016 11:27
Дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох авто трапилася в Нововолинську.

У понеділок 4-го січня, 36-річний житель одного з сіл Іваничівського району не дотримавшись безпечної дистанції допустив на перехресті зіткнення з автомобілем яке спричинило зіткнення ще з двома автівками, які стояли попереду. Внаслідок ДТП чотири автомобілі отримали механічні пошкодження, водій одного з автомобілів струс головного мозку.

Про це повідомилиу Нововолинському ВП ГУНП, - інформує БУГ.

До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вул. Маяковського та Галана, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники поліції встановили, що водій автомобіля «Рено Трафік» під керуванням жителя Іваничівського району не дотримавшись безпечної дистанції на перехресті яке регулюється світлофором, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Тауран», який в свою чергу допустив зіткнення з автомобілем марки «Фольскваген Кадді», який в свою чергу допустив зіткнення з автомобілем марки «Мерседес Бенц». Водій автомобіля «Фольксваген Тауран» зі струсом головного мозку та забоєм м’яких частин обличчя отримавши медичну допомогу від госпіталізації відмовився, автомобілі з механічними пошкодженнями доставлені на арешт майданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тетяна Показати IP 8 Січня 2016 12:09
ніхто не застрахований від такого!!!то судити цього хлопця не має за що! Просто шкода що так вийшло щей перед святом.Але береженого Бог береже!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus