USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У побитті луцьких студентів патрульними прокуратура не побачила криміналу

22 Серпня 2017 14:16
Прокуратура закрила кримінальне провадження за фактом побиття луцьких студентів, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, кілька місяців тому двоє патрульних - Максим Капустинський та Володимир Васюта - побили неповнолітню дівчину та її товариша лише за те, що вони перейшли дорогу у невстановленому місці. Після інциденту молодих людей доставили у наркодиспансер. А згодом і в міськвідділ поліції.

У поліції дівчині стало зле. Родичі потерпілих, які прибули на місце, викликали швидку. Проте дівчину навіть не пустили у карету швидкої допомоги. Тому лікарю довелося оглянути її при свідках. Після зустрічі з патрульними у постраждалої медики діагностували струс головного мозку. Проте, прокуратура вважає, що у провадженні відсутня кримінальна складова і справу щодо побиття треба закрити. Що з цього приводу думає суд - дивіться далі.
Нагадаємо, прокуратура Волинської області відкрила кримінальне провадження щодо перевищення службових повноважень патрульними поліцейськими - старшим лейтенантом Капустинським та старшим сержантом Васютою. Зокрема, патрульних звинувачують у жорсткому заломлюванні та куванні в кайданки чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
скептик Показати IP 22 Серпня 2017 14:58
прокурору м. луцька треба подарувати окуляри +5 і ціпок. може тоді щось побачить ?
Реальність Показати IP 22 Серпня 2017 15:49
На відео на 2:10 видно, що причиною силового затримання було не відмова підписувати постанову, а те, що дівчина почала його рвати. Цікавий такий струс мозгу, сидить в машині і дивиться в бік, навіть голову назад не поклала, при струсі так себе не ведуть. "Цей страшний злочин", да с*ка, страшний, бо із-за таких далб*йобів, які вибігають вилітають на дороги в непередбачуваних місцях, сидять потім по тюрьмах ні в чому не винні водії, які після роботи вертались додому, але на шляху під машину попадеться якесь, старе яке ледве преться, або молоде, яке рипається посеред дороги. Кожен тиждень когось збивають, кожен, то на перемоги, то на львівській, а деякі все ще халатно до цього ставляться. Ну-ну...
скептик до Реальність Показати IP 22 Серпня 2017 20:08
знищення протоколу не є підставою для затримання
? Показати IP 22 Серпня 2017 16:28
Коли давати "здачі" то теж злочину не буде?
Юра Показати IP 22 Серпня 2017 17:08
Це два пітуха - васюти і капуста, незамінні, бо даунів такого левела не знайдеш більше у Луцьку! Слава Авакову і іншим підарасам
Дежавю Показати IP 22 Серпня 2017 17:33
Якби того Капустинського турнули з поліції, за неправомірні постанови, коли їхнє УПП пікетували активісти АвтоМайдану (герой ютуб "Ти шо дєвочка"), то і побиття не було б, але ж видно покровителі високо сидять. Чим далі в ліс, тим більше дров.
Знаю Показати IP 22 Серпня 2017 19:47
Стикався з тіткою... Баба гром, з дуже загостреним почуттям справедливості. Там просто агент 007, бідні мєнти, сидіти прийдеться і рєшали здуються, а ні сидіти разом будуть. Думаю і тим двом допоможе, щоб не спустили справи на тормоза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus