USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рожищі авто збило 11-річну дівчинку

13 Березня 2014 10:57
Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали мотоцикліст та 11-річна дівчинка-пішохід, повідомили у прес-службі волинської міліції.

На вулиці Незалежності в Рожищі 41-річний місцевий житель, водій автомобіля «КІА СЕЕD», рухаючись в напрямку залізничного переїзду, скоїв наїзд на 11-річну дівчинку, яка перебігала проїзну частину дороги з права на ліво по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована в Рожищенську ЦРЛ. Після огляду лікарів дівчинку відпустили додому.

Також вчора зранку зареєстрували автопригоду у Ковелі. 27-річна місцева жителька, водій автомобіля «Хонда», розпочинала рух, не переконавшись, що це буде безпечно для інших учасників дорожнього руху, а відтак здійснила зіткнення з мотоциклом «Suzuki» під керуванням 26-річного ковельчанина, який рухався в зустрічному напрямку по своїй смузі руху.

Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав незначні тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

Правоохоронці розпочали кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus