USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США невідомий відкрив стрілянину в аеропорту, є жертви. ОНОВЛЕНО

6 Січня 2017 21:45
В аеропорту Форт-Лодердейл у Флориді (США) сталася стрілянина. Щонайменше одна людина загинула, ще 9 поранені, - інформує Вголос з посиланням на NBC.

За попередньою інформацією прес-секретаря Білого Дому Арі Флейшера з посиланням на місцеву поліцію, в результаті нападу 9 людей дістали поранень.

«Все здається спокійним. Проте поліція не випускає нікого з аеропорту, принаймні з того району, де я знаходжусь», — написав Флейшер у «Twitter».

За різними даними, загинули від одного до п'яти осіб. Канал NBC повідомляє, що підозрюваний затриманий. SkyNews пише, що стрілок мертвий. Доступ в аеропорт закритий, пасажири, які очікують рейси, і персонал евакуювали.

Як повідомляє портал Новое время, сенатор США від штату Флорида Білл Нельсон озвучив ім'я чоловіка, який відкрив стрілянину в міжнародному аеропорту Форт-Лодердейл.

"Ім'я стрілка - Естебан Сантьяго. Знайдено військове посвідчення на його ім'я. Мотив не відомий", - заявив сенатор в ефірі телеканалу MSNBC.

Місцева поліція підтвердила загибель п'яти осіб. Ще вісім людей було поранено. Раніше повідомлялося про дев'ять поранених.

Сенатор також розповів про деталі події. Так, 26-річний стрілець в сорочці з символікою Зоряних воєн влаштував стрілянину у другому залі для видачі багажу.

Також ЗМІ повідомляють, що зловмисник родом з Нью-Джерсі, деякий час жив на Алясці, після чого переїхав до Флориди по роботі. У нього був дозвіл на носіння зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus