USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США згадують жертв теракту 11 вересня

11 Вересня 2015 12:19
Сьогодні у США згадують жертв трагедії 11 вересня 2001 року, коли терористи-смертники на двох захоплених літаках атакували вежі Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку і будівлю Пентагону у Вашингтоні, третій літак, екіпаж та пасажири якого намагалися нейтралізувати терористів, впав у Пенсільванії.

Трагедія забрала життя майже 3 тисяч осіб і стала поворотним моментом у внутрішній і зовнішній політиці США.



ДИВИТИСЬ ФОТО ТРАГЕДІЇ 11 ВЕРЕСНЯ 2001 РОКУ В США

Так чотирнадцять років тому 19 людей, підготовлених Аль-Каїдою, провели скоординовану терористичну атаку на Сполучені Штати Америки. На розробку плану теракту пішло кілька років. Терористи одночасно захопили 4 великих пасажирських літака з наміром знищити за допомогою них найважливіші споруди США, забравши при цьому якомога більше життів.

За один день ці акти масового вбивства погубили близько 3000 чоловік з 57 країн світу. З них більше 400 загиблих - пожежники, поліцейські і бригади швидкої допомоги. Атаки і реакція на них в значній мірі сформували світ, в якому ми живемо сьогодні, і тому дуже важливо дивитися на ці фотографії і згадувати, що сталося в той день.

У США згадують жертв теракту 11 вересня

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus