USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Старому місті горів багатоквартирний будинок

11 Грудня 2013 12:32
Під час гасіння пожежі багатоквартирного житлового будинку вогнеборці врятували жінку поважного віку, повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Повідомлення про пожежу в одній з квартир у Луцьку на вулиці Данила Галицького надійшло рятувальникам 10 грудня о 17:32.

Працівники ДСНС, у складі трьох відділень 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки, оперативно прибули на місце події. Жінка, яка викликала рятувальників та очікувала їх прибуття, повідомила, що на другому поверсі будівлі перебуває її тяжкохвора сестра, яка не в змозі самостійно пересуватися.

У складі ланки газодимозахисної служби командир відділення Анатолій Кропива, старший пожежний Альфред Невельський та пожежний Олег Зенцов піднялися по сходинковій клітині на другий поверх, та у задимленій квартирі знайшли 87-річну жінку і винесли її на вулицю, де передали врятовану працівникам швидкої допомоги.

Надалі постраждалу госпіталізували у міську лікарню №2.

Наразі стан її здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

Вогнем знищено 1,5м2 перекриття, пошкоджено дерев’яне оздоблення стін.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus