USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У готелі в центрі Праги під час пожежі загинуло двоє людей

20 Січня 2018 22:49
Займання виникло в одному з готелів в центрі Праги. Щонайменше двоє людей загинули, ще близько 40 постраждали. На місці події працює кілька пожежних бригад і 30 автомобілів швидкої допомоги.

Інцидент стався в чотирьохзірковому готелі Eurostars David на вулиці Наплавні в історичному районі чеської столиці, передає Інтерфакс-Україна з посиланням на Reuters.

Служба швидкої допомоги Праги в Twitter написала, що близько 40 осіб постраждали внаслідок пожежі. Рятувальники попереджають, що їх число може збільшуватися. Жертвами того, що сталося стали двоє. За словами директора Служби невідкладної медичної допомоги Праги, вони померли ще до приїзду медиків.

Місцеве видання Ech24.cz вказує, що причина пожежі поки не ясна, але, за словами одного з пожежників, загоряння сталося на першому поверсі готелю, дим швидко поширився по всій будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus