USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському водій в'їхав у зупинку

23 Травня 2017 10:59
Невідомий водій в’їхав у зупинку громадського транспорту біля школи-інтернату, що на вулиці Зимнівській у Володимирі-Волинському. Люди, які на той час перебували на зупинці, встигли відскочити вбік.

Про це у Фейсбуці написала мешканка міста Ольга Кереб.

“Вчора хтось дуже добре відсвяткував День Ангела, що сьогодні на зупинці біля школи інтернату бабусі не буде, де посидіти. І добре, що хороших «охоронців» мають хлопці, які саме в той час сиділи на тій лавочці, бо встигли зорієнтуватися та відскочити перед «супер-водієм».

А в людей виникло питання, з якою швидкістю треба було їхати і з якою силою вивертати той руль, щоб зробити таке… І ще більше дивуються, чи має розум той, що сидів за кермом?” – йдеться у дописі володимирчанки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus