USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У зоні АТО знову втрати: двоє загиблих, троє поранених

4 Липня 2017 08:15
Протягом понеділка бойовики 22 рази відкривали вогонь по українських позиціях.

У понеділок, 3 липня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 22 рази обстріляли позиції українських військових. Загинули двоє бійців, ще троє отримали поранення, повідомляє ТСН.

"Підтримувані Росією озброєні бандформування на сході України продовжують порушувати досягнуті домовленості щодо припинення вогню. Впродовж минулої доби (3 липня) бойовики 22 рази застосовували зброю проти підрозділів ЗС України, які виконують завдання в межах АТО. Інтенсивність ворожого артилерійського вогню вздовж усієї лінії бойового зіткнення вчора відносно знизилась, однак такі обстріли остаточно не припинились. Приховуючи свої злочини, противник продовжує більш активно вдаватись до збройних провокацій за темної пори доби", - ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Українські військові констатують, що "в окремих випадках, враховуючи загрозливе становище для свого життя та здоров'я, були змушені відкривати вогонь у відповідь з метою ураження вогневих засобів противника".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ярина Велих Показати IP 4 Липня 2017 09:28
Двоє загиблих. Троє поранених. І жодного на прізвище Порошенко, Гройсман, Ляшко, Тягнибок та ін., носії яких закликають воювати на Донбасі до останнього українця. На сході війна, а наші можновладці йдуть у відпустки, на канікули, літають по світу, багатіють. І жоден ще не поховав свого сина, чи батька, чи діда, що героїчно загинув на війні з Росією. Чи може, не з Росією? Скільки можна брехати???? Хлопці, які вертаються, сходять зглузду. З ними жити в одній хаті неможливо. Вони неадекватні, агресивні якісь
ан Показати IP 4 Липня 2017 10:46
Ярина Велих правду кажете. от 100 % просто. У нас брешуть так само як і в Росії.
Ярина Велих до ан Показати IP 4 Липня 2017 11:43
Мені байдуже, як брешуть в Росії. Але живуть там краще. З Росії до нас на заробітки ніхто не їде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus