USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У баку іномарки в Ягодині знайшли три кіло наркотиків

4 Березня 2010 10:45
На Волині Службою безпеки України спільно з працівниками Ягодинської митниці та бійцями Луцького прикордонного загону ліквідовано підпільний канал постачання крупної партії психотропного засобу – метамфетаміну.

Минулого понеділка під час спеціальної операції на митному посту «Ягодин» правоохоронці затримали громадянина Прибалтики, який намагався контрабандно ввезти на Волинь понад три кілограми метамфетаміну.

Під час огляду його легкового автомобіля в паливному баку виявлено сім полімерних пляшок, в яких перевозився контрабандний наркотик.

У результаті проведених слідчих та оперативно-розшукових заходів затримано замовника даної партії метамфетаміну. Ним виявився один із мешканців Луцька.

За оцінками фахівців, вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» сягає майже півмільйона гривень.

СБ України порушено кримінальну справу за контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Кримінальний кодекс
передбачає покарання за цей злочин - від 5 до 10 років позбавлення волі, - інформує прес-центр СБ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Snap_x Показати IP 4 Березня 2010 16:10
Хтось дав наводку 100%! Не будуть ж митники спроста в машині бак перевіряти.
Evil Показати IP 7 Березня 2010 23:06
Розсмішив. Чесне слово :) Наводку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus