USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У День святого Валентина безногий бігун вбив свою дівчину

14 Лютого 2013 15:30
Оскар Пісторіус, зірка легкої атлетики з Південної Африки помилково застрелив свою дівчину.

Оскар Пісторіус, південноафриканська зірка легкої атлетики, заарештований за звинуваченням у вбивстві своєї подруги, повідомляє Reuters.

Спортсмен розстріляв подругу – модель Ріву Стінкамп - у власному будинку на озері Срібне в Преторії зранку 14-ого лютого. Talk Radio 702 повідомили, що спортсмен міг помилково прийняти її за злодія.

Обставини інциденту залишаються нез’ясованими. Відомо лише, що жертва отримала два поранення - в голову і в руку.

Пісторіус арештований, він перебуває в стані шоку. На місці злочину поліція виявила 9-тиміліметровий пістолет. Поліція відмовляється назвати ім'я підозрюваного і розголошувати будь-які подробиці.

Відомо, що поліція була поінформована про попередні інциденти. А в одному з інтерв'ю зі ЗМІ Пісторіус розповів, що у нього вдома є зброя.

Раніше в унікального бігуна вже були проблеми з дівчатами. У 2009 році його арештували за те, що спортсмен на карбонових протезах на вечірці прищемив ногу вхідними дверима 19-річні дівчині.

Пісторіус з'явився на світ без гомілкових кісток і є єдиним спортсменом з обмеженими можливостями, який брав участь в Олімпійських іграх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антон Показати IP 14 Лютого 2013 15:51
це волинські новини???? тьфу
ісса ндойє Показати IP 14 Лютого 2013 18:11
Вот сука ...
;) Показати IP 16 Лютого 2013 09:48
Мда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus