USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі ґвалтівники три дні в полоні тримали дівчину

31 Січня 2011 15:58
У Ковелі троє чоловіків три доби тримали в квартирі дівчину, ґвалтуючи її.

Про це стало відомо 31 січня з неофіційних джерел у правоохоронних органах.

Того дня представниця чарівної статі вирішила повеселитися в барі. Саме там вона й познайомилася з молодиком, який виявився досить приємним співрозмовником.

Вечір промайнув швидко, і коли юнка зібралася йти додому, кавалер галантно запропонував провести її. Дорогою він запросив дівчину зайти до нього на чашку чаю.

Не подумавши про обережність, яку слід було би проявити в такому випадку, дівчина погодилася, і незабаром молоді люди прийшли до помешкання кавалера.

Виявилося, що там було ще двоє чоловіків, разом з якими вони й попили кави. Проте зовсім скоро чоловікам захотілося більш приємних втіх і вони почали чіплятися до дівчини.

А згодом, за словами дівчини, і неодноразово її ґвалтували.

Так продовжувалося три доби. І коли «новий знайомий» разом з дівчиною вийшов з помешкання придбати алкоголь, дівчина встигла прошепотіти продавцеві, що її насильно утримують у квартирі і попросила викликати міліцію. Що та й зробила.

Як з’ясувалося, у міліцію звернулися і батьки дівчини, які розповіли про те, що дочка не повернулася додому, а її телефон відключений.

Наразі дівчина приходить у себе після пережитого. А любителями інтимних втіх розмовляють міліціонери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вальдемар Показати IP 1 Лютого 2011 08:22
Ну і правильно зробили - чо сунися на квартиру до незнайомого
Олександр до Вальдемар Показати IP 1 Лютого 2011 12:53
А ти не думаєш, що колись ти чи хтось з твоїх рідних довіриться якомусь виродку? Яка степінь "убожества" повинна бути в людини щоб підтримати нелюдів.
:/ Показати IP 1 Лютого 2011 11:17
Правильно - це відірвати за таке голову і дітородний орган!
Gogi Показати IP 1 Лютого 2011 11:18
Дійсно, хотіла з одним порозважатися, а отримала втричі більше задоволення. Тут дякувати треба, а вона ще й претензії висуває. Тепер, якщо домовляться "полюбовно", то дівка зможе в Ковелі нову квартиру придбати.
Кальмар Показати IP 1 Лютого 2011 14:01
Відірвати дітородний орган в дівчини. Щоб не провокувала. Це вони провокують на таке, виставляючи на показ свої дупи, сіськи і піськи.
Оо Показати IP 1 Лютого 2011 18:09
Нелюдів підтримувати не варто - Бог їм суддя і відповідні органи, надіюсь, їх не пошкодують. Але ЧОГО ВОНА ТУДИ ПОЛІЗЛА!!!!!! Чого пертись до мужика, якого вперше у житті бачиш, додому??? Тому казати, що вона "довірилась"... Довіритись може дитятко на цукерочку. Такі ми є, такими стали... Через те і страждаємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus