USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі на хабарі взяли правоохоронця? ФОТО

6 Червня 2009 13:32
Учора, 5 червня, у Ковелі біля приміщення Ковельського райвідділу УМВС нібито було затримано працівника правоохоронних органів за отримання хабара. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією «Альтернативи», об 11.00 на паркувальному майданчику поблизу приміщення Ковельського райвідділу міліції перебували два десятка автівок. Неочікувано до припаркованого автомобіля «Опель», затуливши йому шлях від’їзду, під’їхав чорний «Мерседес», із якого повибігали люди в цивільному. Вони і вивели водія «Опеля» (працівника міліції при формі) з автомобіля.
 
Скрутивши чоловіку руки, в іномарці міліціонера було проведено обшук. Тут нібито було знайдено 1,5 тисячі гривень міченими купюрами номіналом 50 гривень із надписами «Хабар» на кожній банкноті.
 
На запитання звідки гроші затриманий відповідав, що це друг йому борг віддав. Процес затримання підозрюваного було знято на відеокамеру одним з оперативників.
 
За неофіційною інформацією ковельського інтернет-видання, на майора міліції за вимагання хабара за повернення прав «настукав» водій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Червня 2009 09:43
Надо чаще стучать, может эти ..... будут более честными и вежливыми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus