USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі затримали чоловіка, який обкрадав дитсадки

6 Лютого 2011 14:33
Ковельска міліція затримала молодика, який крав з дитсадків речі.

Як розповіли 3 лютого у Ковельському райвідділі УМВС, ще в кінці 2010 року до Ковельського райвідділу почали звертатися завідувачі дитячих садків.

Вони розповідали про те, що у їхніх підлеглих з кабінетів хтось цупив сумочки, пакети, мобільні телефони.

Міліція невдовзі затримала ласого до чужих речей парубка. Ним виявився безробітний 28-річний ковельчанин.

Обкрадаючи, дитсадки, він користувався тим, що групи в дитсадках великі, а тому працівники не можуть знати членів сімей та рідних кожного з малюків. Адже одного дня за дитиною приходить мама, іншого – бабуся, дідусь, а ще іншого – брат чи сестра.

Тож і вирішив цим скористатися. Парубок приходив в дитячий садок, а там, побачивши відкритий кабінет, де на той час нікого не було, заходив і швиденько хапав те, що можна було непомітно винести – сумочку чи телефон.

«На сьогодні уже довели його причетність до шести випадків зникнення чужих речей. Триває слідство, - розповів начальник Ковельського райвідділу Микола Дубій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus