USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Києві повінь може підмочити гроші у банківських сховищах

12 Березня 2010 12:13
Національний банк України попереджає про можливе підтоплення банківських сховищ у Києві.
Про це йдеться в телеграмі Головного управління Нацбанку в Києві та Київській області, повідомляє Сегодня.
Головне управління нагадує, що за прогнозами метеорологічних служб України щодо весняної повені 2010 року на річках Дніпровського басейну, існує загроза підтоплення територій окремих районів міста Києва
Зважаючи на те, що сховища багатьох банків перебувають у підвальних приміщеннях, і існує ймовірність проникнення води в сховища у випадку підйому рівня води в Дніпрі, НБУ рекомендує звернутися до районних органів влади за інформацією про ризик підтоплення вулиць міста Києва, на яких розташовані банківські структурні підрозділи.
«Крім того, беручи до уваги можливість підтоплення території Подільського району Києва, та з метою безперебійного забезпечення потреб Київського регіону готівкою, вимагаємо ретельно визначати потребу в отриманні підкріплення готівкою та вивезення надлишків», - сказано у телеграмі.
Як повідомлялося раніше, центральний апарат попросив комерційні банки оцінити ситуацію, яка може виникнути в результаті можливої повені.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus