USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що бачитимуть із вікон власники квартир у ЖК Signature*

1 Жовтня 2020 12:03
Жити на Печерську – мрія багатьох киян. Це історичний центр міста, ділова частина Києва та один з мальовничих куточків столиці. Наразі у цих житлових кварталах зведено багато новобудов бізнес-класу, де створені комфортні умови для проживання – сучасні планування, закриті території.

Та цього року на Печерських пагорбах зросла ще одна «перлина нерухомості» – житловий комплекс Signature на вулиці Мечникова. Це зовсім новий тип житла – елітний клубний дім. Хто може придбати пентхаус на 25 поверсі з шикарним краєвидом на місто, ми запитали у представників забудовника.

Особливості нового проєкту

ЖК Signature складається з трьох веж, у яких розміщені надсучасні апартаменти вільного планування. Верхні поверхи – це 24-25 у найвищій вежі, та 11-12 в інших двох виділено під дворівневі квартири. Нижчі поверхи розподілені на однорівневі квартири – загалом 171 помешкання для майбутніх щасливих власників.

До речі, стати інвестором у новобудові (тобто, придбати заповітні квадратні метри у домі) може не кожен. Вартість нерухомості висока, але й рівень комфорту, який отримають мешканці, не має рівних у Києві. Це система «розумний дім», дизайнерський ремонт, цілодобова охорона та обслуговування, чиста вода та повітря у квартирі та безліч інших інновацій від забудовників. Усе робиться для того, аби створити комфортне помешкання.

Ідеальне розташування
У ЖК Signature чудове розташування. «З дому можна швидко дістатися до ділового центру столиці, урядового кварталу, найкращих брендових магазинів, парків, клубів, ресторанів, театрів та галерей в історичній частині міста», – додали представники забудовника. На відстані усього 3 км знаходиться центральна артерія міста – вулиця Хрещатик, а ще - Маріїнський парк, лавра, Офіс Президента, Бессарабський ринок. Поруч стадіон «Олімпійський», торговельні та бізнес-центри. І всю цю красу – панораму міста вдень та нічні вогні ввечері бачитимуть із вікон майбутні власники житла у Signature.

Скільки коштуватиме нерухомість у центрі столиці можна дізнатися, звернувшись до відділу продажів за адресою: Київ, вул. Мечникова, 11а.

Тож не зволікайте! Можливо, ви станете наступним, хто отримає ключі від апартаментів мрії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К Показати IP 1 Жовтня 2020 12:29
Коли вже у Луцьку так будувати будуть?
Анонім до К Показати IP 1 Жовтня 2020 12:40
Вже на яровиці побудували і обіцяли гарний вигляд на стир)) Тепер вікна виходять у двір і вікна дивляться на сусідів які дивляться на стир)))
Романтик Показати IP 1 Жовтня 2020 12:38
Київ місто моєї мрії. Крутий ЖК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus