USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку - вбивство

1 Жовтня 2013 08:14
35-річний лучанин під час бійки отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких згодом помер у власній квартирі. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Напередодні бійки до потерпілого зайшов його приятель – 31-річний місцевий житель. Хлопці вже давно «мали зуб» один на одного, однак у цей день їх поєднала горілка. У квартирі, крім них, було ще декілька спільних знайомих, котрі приєдналися до святкового столу.

Коли пляшка спорожніла, між «давніми друзями» розгорілася чергова суперечка. Аби не заважати своїм знайомим, хлопці вийшли «поговорити» на вулицю. У результаті постраждалий отримав серію ударів по голові. Вгамувавшись, друзі знову піднялися у квартиру. Через деякий час господар знову почав з’ясовувати стосунки зі своїм знайомим, внаслідок чого вкотре отримав на горіхи. Після цього компанія розійшлася, а господар, як згодом з’ясувалося, від отриманих напередодні тілесних ушкоджень помер у власній квартирі.

Слід відзначити, що підозрюваний у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – домашній арешт. Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
332 Показати IP 1 Жовтня 2013 12:38
УВАГА !!! Луцький збанкрутілий "ЗАХІДІНКОМБАНК" вкрав Ваші депозити? Луцька прокуратура приймає заяви ошуканих вкладників щодо повернення депозитів. Не гайте часу. Просто так цей "банк"- банкрут гроші вкладникам не поверне. Львівська, Київська та Херсонські філії закрились.
Я Показати IP 2 Жовтня 2013 10:20
Коли пляшка спорожніла....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus