USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – знову втеча з місця ДТП

25 Лютого 2009 12:12

На Волині сталося дві аварії, у яких постраждали двоє пішоходів. про це 25 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 23 лютого приблизно о 19.30 по вулиці Володимирській у місті Ковелі водій автомобіля «Мітцубісі-оутлендер» – 26-річний житель міста Шацьк, не вибравши безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на електроопору.
Внаслідок падіння електроопори на тротуар, пішохід – 27-річна ковельчанка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.
Окрім того , того ж дня приблизно о 20.30 по проспекті Молоді водій автомобіля, номерні знаки та особа якого встановлюються, здійснив наїзд на 71-річну лучанку.
Внаслідок ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована у відділення реанімації Луцької міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 25 Лютого 2009 13:09
І після цього всього,ще хтось знайдеться і скаже що підчас кризи штрафи не помірно високі.Є окремі працівники в ДАІ яким там не місце (через любов до хабарів). А таких горе водіїв потрібно карати жорстоко(лишати права керування на все життя).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus