USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку чоловік скоїв вбивство через рік після виходу із в’язниці. ОНОВЛЕНО

16 Квітня 2009 11:43
У Луцьку найманий працівник убив свою господиню. Про це 16 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує  сайт УМВС України у Волинській області, 59-річна була інвалідом другої групи з дитинства і перебувала на обліку в психіатричній лікарні, тому її періодично провідувала сестра Марія Б. На початку квітня до них на роботу попросився незнайомий чоловік на ім’я Сергій, який сказав, що проживає в селі Забороль.
Незнайомець обіцяв допомагати по господарству за невелику грошову винагороду, а саме 10-15 гривень за день. З його зовнішнього вигляду було видно, що останній не дуже добре забезпечений матеріально. Сестри зважили всі «за» і «проти» та погодилися на пропозицію, навіть не підозрюючи, що цим самим запросили смерть до своєї хати.
Вже пізніше стало відомо, що цей громадянин раніше судимий за скоєння тяжких злочинів і рік як вийшов із в’язниці. Наймит узявся за роботу, прибирав коло будівлі, різав та рубав дрова.
11 квітня, в суботу, Сергій, будучи у стані алкогольного сп’яніння, на вечір прийшов до подвірку Надії. Він більше вирішив не працювати у них і хотів забрати свої речі, які зберігалися в господі. Хазяйка почала гримати на нього, мовляв, чого приперся, і погрожувала викликати міліцію.
Однак Сергій виявився не з лякливих, а навпаки, вирішив налякати стареньку. Для цього він вийшов на вулицю, де на подвір’ї знайшов металевий прут, яким душогуб і наніс потерпілій декілька ударів по голові, від чого бідолашна померла.
Провівши «обшук» у будинку та не знайшовши там грошей, оскільки пенсію замість покійної отримувала її сестра, після чого втік з місця злочину. Злочинцю вдалося розбагатіти лише на п’ять гривень, які він знайшов у будинку, й алюмінієвий посуд.
В понеділок, 13 квітня, в обідню пору сестра прийшла провідати свою родичку і побачила в коридорі будинку в калюжі крові лежало тіло Надії. Від побаченого в сестри покійної перехопило подих, а коли здоровий глузд повернувся, вона викликала міліцію.
Як стало відомо, оперативники почали відразу інтенсивно працювати уцьому напрямку, здобуваючи інформацію. Завдяки вмілим діям міліціонерів її ставало все більше і більше, і вже до кінця дня в селі Голишів оперативники затримали за підозрою у скоєнні вбивства того самого наймита Сергія П. 1970 року народження, раніше судимого.
На сьогодні підозрюваний перебуває під вартою, за фактом злочину порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого частини 1 статті 115 КК України (умисне вбивство), триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus