USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку украли машину (оновлено 10 січня о 09:52). ФОТО

9 Січня 2011 09:01
Четверо молодиків 7 січня з території приватного підприємства у Луцьку викрали автомобіль, а при їх затриманні хотіли втекти від міліції.

Про це повідомили 8 січня в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Тож 7 січня 20:15 міліції повідомили, що у Луцьку на вулиці Електропаратній викрали автомобіль «Форд Фієста» з території приватної фірми «Максимус».

О 21:15 патруль у складі старшини міліції Р.Бандури та сержанта міліції О.Сущука у центрі Луцька на перехресті вулиці Винниченка і проспекту Волі помітили автомобіль, схожий на викрадений.

Авто на вимогу зупинитися не відреагував та, як повідомили правоохоронці, «створював загрозу для інших учасників дорожнього руху».

Інспектори ДПС стали переслідувати авто. Затримання правоохоронці вирішили проводити шляхом його блокування. Під час затримання був пошкоджений автомобіль правоохоронців.

Автомобіль-втікач затримали на вулиці Набережній, біля готелю «Світязь». В салоні автомобіля було четверо.

За кермом був 23-річний Сергій Д., а пасажирами – 19-річний Сергій К., 22-річний Анатолій П. та 23-річний Максим П..

Відомо, що раніше двох із них вже притягали до відповідальності за аналогічний злочин. А водій був у стані алкогольного сп’яніння, що ймовірно могло спричинити таку поведінку.


Довідково:

На території Волинської області в рамках загальнодержавної операції «П’яний – водій злочинець!» за тиждень поточного року було затримано за керування в стані алкогольного сп’яніння 182 водії. А в 2010 році за аналогічний період часу – 119 водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
дідо Показати IP 9 Січня 2011 09:16
по призвіщах можна судити,шо то є нащадки "асвабадітєлєй"...яких повно у Луцьку... майже всі алкаші та бомжі російськаязичні...генетика...
VSC до дідо Показати IP 9 Січня 2011 12:14
Полностью согласен. Это явление особенно распространено в нашей области. Каждый день читаешь сообщения об убийствах, совершенных пьяными людьми. Одна нестыковочка, почему так много этих случаев в сельской местности, неужто там тоже "нащадки російскаязичних освободителей"?
))) до VSC Показати IP 9 Січня 2011 16:30
что поймали четверых зас*анцев, молодцы, конечно, одним ДТП меньше вышло. Вот если бы еще ловили и препровождали за решетку прокурорских сынков, которые давят людей на переходах без зазрения совести. А освободители - они же поголовно насильники, что вы-что вы,не забывайте. Кровавое наследие большевизма, да ;-)))
mykola O. Показати IP 9 Січня 2011 11:24
А на якій основі редакція опублікувала прізвища підозрюваних? Наскільки я знаю, до рішення суду затримані за будь-який злочин мають статус підозрюваного. Відтак, публікація прізвищ не лише неетична, а протизаконна. До речі, насмішка з прізвищ - вершина журналістської неетичної поведінки. Браво "журналістській етиці" даного порталу!
тьотя Фрузя Показати IP 9 Січня 2011 12:26
у точку!!! ніц додати:))))
бомж Показати IP 9 Січня 2011 12:29
Забавно,когда существо среднего рода рассуждает о генетике.
LOLO Показати IP 9 Січня 2011 12:52
Быдло ты хохляцкое молчало бы, на лоскутки порежу.
перехожий до LOLO Показати IP 9 Січня 2011 13:33
для LOLO Один "асвабадітель" вже є!
Andrij Показати IP 9 Січня 2011 13:25
to dido. а ти не хвилюєшся що по твїй IP адресі тебе знайдуть твої "прийхильникі"
Сьцьопа Показати IP 9 Січня 2011 14:30
Дивно, як це сміття - "нащадки асвабадітелей" - може жити в країні, яку ненавидить, серед "хохляцкого бидла"? Навіщо таке самонаказання? А чому б не повернутись в Мордовію, Кіровську область, де крім ГУЛАГІВ, нічого немає, де можна лише годувати комарів? В Магаданську, на Колиму, на Таймир? В Усурійську тайгу (щоправда, там вже господарюють китайці, платять 80% податків і тому доведеться вивчати мову "поднєбесной"). Там же краще буде, а головне - "чувство родіни", якого тут немає. Чи не так, "потомкі Керенскіх, Пешкових і Пастернаков"?
дідо Показати IP 9 Січня 2011 16:13
на родіну вже не поїдуть, бо там вони "хахли".І тут їм важко бути нацменами. Тому і топлятьсвоє горе у горілці,та веселяться у Шайбі та Версалі,викрадаючи автівки.
))) до дідо Показати IP 9 Січня 2011 16:28
что вы мелете, господа? посмотрите на возраст задержанных. Они ровесники независимости вообще-то, выросли и отучились уже тут. Расслабьтесь слегка. "Чювство родины", да ;-)
))) Показати IP 9 Січня 2011 16:23
Керенский и иже с ним три писателя - это сильно! у них что, клуб по интересам однофамильцев? такое совпадение таких фамилий нельзя было пропустить ))) роскошно просто
мирек Показати IP 9 Січня 2011 18:29
гаишники молодцы на део новенький форд зажать.если конечно водитель форда вообще их видел.
для ))) Показати IP 9 Січня 2011 21:02
Мелете вы и ваши сограждане!!! Затримані ровесники незалежності, але внуки "асвабадителей" - і це факт.
ЛітРедактор Показати IP 9 Січня 2011 22:37
Дідо, при чім тут письменник і лауреат Нобелівської премії з літератури Борис Пастернак до "асвабадітєлєй"???? Скільки класів ви закінчили????
ЛітРедактор Показати IP 9 Січня 2011 22:42
А Пєшков, до речі, - справжнє прізвище Максима Горького... А стосовно називання прізвищ, то дійсно дивно, з яких це пір у оперативній інформації вказують навіть прямо інспекторів??Про підозрюваних теж тут правильно підмітили...
Flyer Показати IP 9 Січня 2011 22:50
Толстой отмечал юбилей.....
опер Показати IP 9 Січня 2011 22:59
Для "mykola O.", а автор нікого не звинуватив, він лише назвав прізвище тих, хто знаходився в салоні викраденого авто. А до суду звичайно вони невинні, та й після нашого суду я думаю також, якщо грошей вистачить на невинність.
до Опера Показати IP 10 Січня 2011 00:29
якщо Ви, шановний опер, не зрозуміли, то поясню - публікацією прізвища автор УЖЕ виніс вирок цим людям. Але наразі (поки що) в Україні не 1937 рік. Звісно, я не на стороні злочинців, які крадуть машини й створюють небезпеку на дорогах. Але... є норми цивілізованого права!- публікація прізвищ неприпустима. І журналіст, якщо він себе таким вважає, повинен це пам'ятати. -А у даній ситуації, у тому числі й заради власної безпеки...
11 до до Опера Показати IP 10 Січня 2011 09:21
тобто якщо я дав в морду на очах людей, вкрав авто на очах в людей, то я ще не злочинець??? "да здравствует советский суд..." (с)
ООО Показати IP 10 Січня 2011 10:59
Опер, а вы видели заголовок статьи до его редактирования??? И там хотите сказать не было обвинения в сторону молодых людей без выяснений обстоятельств? В общем факт на глаза, абасрались журналюги и отредактировали статью!
12 Показати IP 10 Січня 2011 11:33
Навіть, якщо, не дай Бог, хтось скалічить когось, то він не злочинець? Ось так у нас все ы починається. Не маєш права обізвати цих злодюжок, злодіями, а от викрасти автомобіль вони мали повне право, бо вони їхали в лікарню і весли одного п"яного, якому стало дуже зле! Ось так у нас і правосуддя зійснюється! Як викрасти авто, о можна, як назвати прізвища, то-зась... Правова держава, блін...
109 Показати IP 10 Січня 2011 15:57
Це якби їх з ліжка підняли за підозрою у чомусь, то хайби без прізвищ, а так на гарячому пяними іі з ткими прізвищами. Думаю, сам автор конав від сміху. Люди, а може варто знати, хто в нас бидло? Навряд чи про рішення суду напишуть у ВН.
Люся Показати IP 10 Січня 2011 18:20
Літ-редактору. Редактор ментівської вошивої газетки захищає ментів.
911 Показати IP 10 Січня 2011 23:07
На этот портал и в часности на автора уже готовится материал в прокуратуру за такое громкое высмеивание фамилий некоторых ребят. За это они будут наказаны!!!
Юрій Ричук Показати IP 11 Січня 2011 12:15
Заголовок і стаття були відредаговані виключно на прохання представників УДАІ. Вони запевнили, що вказали прізвища учасників пригоди помилково. "ВН" обов"язково повідомить про те, чим закінчилася для цих пацанів ця пригода.
Правда Показати IP 12 Січня 2011 09:09
Ви шо барани? Хтоб звас викравши машину катався б по такому маленькому місту посадивши за кермо пяного водія а потім на пустій дорозі серед ночі на форді з переднім приводом на новій зимовій резині невтік від део виж глянте форд нульовий а тому део вже капец виж на фото бачите лише те що хочите типічну ситуацію з типічним піздливим текстом. От ментам повезло вже собі дирки в пагонах сверлять зараз з пацанів зроблять організовану злочинну групу і ше повісять з десять угонів??????? І добре подивіться на фото що машина припаркована хлопці самі зупинились і навіть неподумайте що все розвивалось як ввестерна ніхто там ніпокому нестріляв і неблокував бо якби хлопці самі незупинились і їх заблокувати оцим део то обидва тих працівника ДПС були б точно в лікарні а машина на смітнику! Це й коню зрозуміло шо пацани незнали шо машина в угоні значить якась підстава. А ще зверніть увагу на скількох сайтах написана оця фігня ну точно хлопці перейшли комусь дорогу і хтось як то кажуть користуючись моментом передав привіт!
Авто Показати IP 12 Січня 2011 11:58
Део Ланос двигун в найкращому випадку 1,5 85/к.с максимальна швидкість "з горки" 160-170км/ч" Форд Фієста Объем двигателя, куб.см: 1388 Расположение цилиндров: Рядное Количество цилиндров: 4 Количество клапанов: 16 Система питания: Многоточечный впрыск Мощность, л.с.: 96 Тип топлива: Бензин Кол-во передач: 5 Привод : Передний Передние тормоза: Дисковые вентилируемые Задние тормоза: Барабанные Усилитель руля: Электроусилитель Максимальная скорость, км/ч.: 175-195 Время разгона (0-100 км/ч), с: 12.2 Бортовой компьютер не машина а мрія для міста самий раз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus