USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку покарали ексгібіціоніста

26 Червня 2013 12:13
Мешканця прилуцького села Підгайці, який демонстрував статеві органи неповнолітнім та малолітнім дівчаткам в обласному центрі, покарали.
Апеляційний суд Волинської області 26 червня підтвердив вирок, відповідно до якого чоловіку «світить» два роки обмеження волі.
У грудні 2012 року – січні 2013 року 40-річний Вадим «розважався» ексгібіціонізмом. Не боячись застудити на морозі свої принади, він демонстрував їх малолітнім та неповнолітнім дівчаткам у центральній частині Луцька.

Загалом у суді говорили про п’ять епізодів із десятком постраждалих.

Луцький міськрайонний суд визнав його винним у хуліганстві та покарав дворічним обмеженням волі. Однак Вадим (до речі, раніше судимий саме за цією статтею) подав апеляцію на вирок. Мовляв, вердикт Феміди – занадто суворий.

Засуджений повідомив колегії суддів Апеляційного суду, що кається у скоєному і неодноразово просив пробачення. Він додав, що звернувся за допомогою до психіатрів і представників нетрадиційної медицини.

Вадим переконує, що йому вже стало краще. Упродовж минулого місяця вже не виникало бажання прилюдно демонструвати статеві органи. Та й окремим постраждалим він переказав поштою по 100 гривень як компенсацію за завдану шкоду.

Захисник Микола Нестерук також попросив пом’якшити вирок стосовно Вадима. Мовляв, його клієнт активно сприяв розкриттю злочину та щиро розкаявся у скоєному. Наразі ж перебуває на амбулаторному лікуванні у психлікарні. Окрім того, суд не врахував і деякі інші моменти.

Натомість представник обласної прокуратури Ольга Плечій заперечила проти задоволення апеляції. Вона переконує, що суд повною мірою дослідив фактичні обставини справи, врахував особу фігуранта і постраждалих, тяжкість скоєного злочину.
«Тому я вважаю, що ця міра покарання буде цілком адекватною», - зазначила вона.

Зрештою, колегія суддів судової палати із розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Волинської області відмовила у задоволенні вимог захисту та лишила вирок без змін.

Ухвала суду набрала законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена в касаційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
комсомол Показати IP 26 Червня 2013 12:18
Вот молодец.Наш мужик.
* Показати IP 26 Червня 2013 12:55
наш суд самий гуманний і справедливий. а про педофіла з інфекційної лікарні тихенько забудем
! до * Показати IP 26 Червня 2013 14:30
це точно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus