USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку порвані тролейбусні лінії спричинили два «рогатих» корки. ФОТО

12 Серпня 2009 13:13
Два тролейбусні «паровозики» утворилися через обрив лінії на перехресті вулиці Винниченка та проспекта Перемоги. Про це 12 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 


Приблизно об 11.00 відбувся самовільний обрив тролейбусної лінії. Вже через 10 хвилин на місце пригоди прибула аварійна контактна служба. За цей час вже встигли згуртуватися у перший паровозик дев’ять тролейбусів.
 
А оскільки під час ремонту відключили електропостачання лінії, то утворився другий корок із рогатих на зупинці біля Центрального універмагу.
 
Як розповів працівник аварійної служби, обрив ліній у Луцьку вже став звичним явищем. Часом за один тиждень вона виходить з ладу чотири чи п’ять разів. Причина одна – зношеність тролейбусної лінії, яку не замінювали аж 35 років.
 
Нагадаємо, що саме в цьому місці обрив лінії стався два місяці тому. Тоді «жертвою» став стріблястий \"Мерс\" із номером, що легко запам\"ятовується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сашко Показати IP 12 Серпня 2009 13:35
у Луцьку немає проспекта Винниченка, є вулиця Винниченка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus