USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відвалився шматок білборду. ФОТО

14 Квітня 2010 15:51
Сьогодні близько 13.30 дня біля Луцького РАЦСу на проспекті Соборності відвалився шматок рекламного щиту.

Очевидці зазначають, що частина білборду від поривів вітру почала хитатися. Після чого правий край нижньої частини щита впав на землю. За повідомленням Українського Гідрометцентру пориви вітру сьогодні сягали 6 метрів за секунду .

В момент падіння під білбордом людей чи автомобілів не було, відтак ніхто не постраждав. Проте перехожі обурюються, мовляв, у спальному районі міста, де розташовано декілька торгових центрів та шкіл і постійно великий потік людей, такі надзвичайні випадки не повинні траплятися.

У технічному відділі львівського рекламного агентства «Комтех Аутдор», якій належить рекламний щит повідомили, що 5-го числа кожного місяця луцький підрядник проводить технічну оцінку стану білбордів. У квітні вона була схвальна, хоча візуально на зруйнованому щиті видно корозію.

В компанії пообіцяли з’ясувати причину НП та повідомили, що якби він падіння щита були жертви, відповідальність лягала би на «Комтех Аутдор».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SysR Показати IP 14 Квітня 2010 16:40
Чому ті Білборди взагалі встановлюються над тротуарами і проїзжими частинами. Підрядник "запив" фірма "забила" і тільки гроші беруть за оренду кому яке діло в якому стані цей металобрухт, а між іншим могли постраждати люди. Деякий час назад на зупинці навпроти завіду Іскра подібний щит вітром зірвало з бетонної подушки, добре що в цей час на зупинці небуло людей. Чому аварійні/незаконні щити просто не позрізають.
Це я Показати IP 15 Квітня 2010 10:16
Взагалі не зрозуміло, навіщо створена і працює за НАШІ КОШТИ комунальне підприємтво з благими завданнями "Луцькреклама"? Всім же очевидно, що в гонитві за "довгим рублем" ніхто не дивиться на якість, а головне - НЕОБХІДНІСТЬ такої навали металевих конструкцій! Чи повинні відповідати також ті, хто давав дозвіл на встановлення цих кон-ій? Тоді був би порядок.
Гарбуз Показати IP 15 Квітня 2010 12:18
"Візьми весь інтернет з собою!" :) - це напевно хтось хтів забрати весь білборд, а забрав лише третю частинку, і то... :)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus