USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У машині, що врізалася у фуру, їхали митники. ВІДЕО

1 Лютого 2011 10:28
Попередня причина трагедії, що сталася поблизу села Римачі Любомльського району, - перевищення швидкості та недотримання дорожньої обстановки.
У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася за кілька кілометрів від українсько-польського кордону, загинуло троє митників. Наймолодшому загиблому було лише 27 років, повідомляє Телеканал новин 24.
Водій Volkswagen Caddy, рухаючись на Ковель, зіткнувся з вантажівкою Volvo, яка стояла на узбіччі.
Внаслідок отриманих травм водій та двоє пасажирів легковика померли на місці.
«Поки що причини цієї аварії невідомі. Вони будуть всі встановлюватися слідством. Також буде встановлено, чи перебував водій транспортного засобу в стані сп’яніння», - зазначив інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ Волинської області Олександр Паламарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus