USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську порізали неповнолітнього хлопця

22 Серпня 2013 13:25
Нововолинська міліція оперативно спіймала двох зловмисників. За це їх нагородив начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

До Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря про те, що до нього за медичною допомогою звернувся 16-річний місцевий житель. Хлопець повідомив, що на одній із вулиць міста на нього напав невідомий. Погрожуючи ножем він завдав потерпілому тілесних ушкодженнь та заволодів його фотоапаратом марки «Нікон» вартістю у 6,5 тисяч гривень.

Міліціонери провели ряд оперативно-пошукових заходів і встановили, що розбійний напад на неповнолітнього вчинив раніше судимий 35-річний житель міста Володимир-Волинський.

Окрім цього, до чергової частини нововолинської міліції звернулася 40-річна місцева жителька. Вона повідомила, що невідома особа відкрито заволоділа срібним ланцюжком її 13-річної дочки вартістю у 200 гривень. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 15-річний житель Нововолинська.

Начальник обласного управління внутрішніх справ Волині Олександр Терещук заохотив правоохоронців нововолинської міліції за оперативне розкриття злочинів. Полковник міліції побажав їм працювати так і надалі та вручив грошову премію кожному
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катя Показати IP 22 Серпня 2013 13:37
Молодці нововолинська міліція. Горджусь вами
Вася Показати IP 22 Серпня 2013 14:49
Останніх пів року краще працюють, неперехвалити би
тОНЯ Показати IP 26 Серпня 2013 22:01
оСОБЛИВО БАГАТО ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО ВИКРИТТЯ НАРКОДИЛЕРІВ.чИ ТО ТАК ДОБРЕ ПРАЦЮЕ КАРНИЙ РОЗШУК,ЧИ ЦЕ ЧЕРГОВИЙ ПІАР НАЧАЛЬНИКА МІЛІЦІІ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus