USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Смідині влаштували стрілянину по живих мішенях

15 Березня 2010 12:54
Співробітники Старовижівського райвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу за фактом хуліганства, вчиненого двома мешканцями села Смідин.
Петро Хомич і на три роки молодший Андрій Цалай, хильнувши спиртного, вирішили порозважатись в селі. Для цього Петро прихопив з дому рушницю-«воздушку», пише газета Волинь. Спочатку молоді чоловіки навідались у місцевий бар «Діброва», де «відкрили вогонь» по плафонах. Коли ж їх випровадили з приміщення, то почали стріляти у бік будинку своєї односельчанки Ганни Подляшко. Кулі полетіли у шибки вікон і в собаку, який стеріг помешкання. Коли ж на подвір\'я вийшла хазяйка, то і вона була поранена у ногу. Потерпілу довелось госпіталізувати, а потім і прооперувати.
Коли ж на місце події прибули викликані свідками працівники міліції, то хулігани, як кажуть, здались без бою, тобто опору не чинили. Щоправда, рушницю викинули у канаву з водою. Зброю, як речовий доказ, згодом вдалось знайти. Тепер любителям пригод доведеться відповідати у суді. До речі, такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus