USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У третій день Різдва на Волині у вогні загинуло подружжя

9 Січня 2009 14:42
На Ковельщині на початку доби 9 січня сталася пожежа, що забрала життя подружжя. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Приблизно о 03.00 9 січня мешканця села Заріччя Ковельського району розбудили тріск та гучні вибухи. Глянувши у вікно, чоловік вжахнувся: горів сусідський будинок. Селянин забив на сполох – кинувся будити сусідів.
 
Очевидці зателефонували на «01» та ще до прибуття рятувальних підрозділів спробували самотужки приборкати стихію. Однак потужне полум’я звело нанівець усі зусилля селян, а вогонь встиг перекинутися на дах розташованої поруч господарської будівлі.
 
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, о 04.54 вогнеборцям iз райцентру разом iз працівниками місцевих пожежних команд сіл Доротище та Облапи вдалося локалізувати пожежу, а остаточно її загасили тільки о 07.55.  Стихія завдала чималих збитків: у дерев’яному будинку вогонь знищив дах, перекриття, пошкодив стіни. Рятувальникам вдалося відвоювати у вогню приміщення господарської споруди.
 
Однак найбільшою втратою від лиха стало те, що вогонь забрав людські життя. На місці пожежі виявлено тіла подружжя – 56-річного чоловіка та 55-річної дружини. Причина виникнення вогню та обставини, за яких загинули люди, з’ясовуються. За попередніми даними, до трагедії призвело порушення правил безпеки під час експлуатації пічного опалення.
 
Довідково:
 
З початку року в області вже трапилося 23 пожежі, на яких загинули троє людей. Головне управління МНС в області застерігає: лише обережність при поводженні з вогнем, дотримання протипожежних правил у побуті гарантуватиме вам безпеку. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus