USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька без газу опинився стоквартирний будинок

20 Серпня 2010 16:58
Укотре в Луцьку без газу опинився цілий стоквартирний будинок. Його відключили від постачання, адже в систему потрапила вода.

Про це повідомив ВІП.

Власне, НП сталася ще тиждень тому – 14 серпня. Однак донині без «блакитного палива» перебуває п’ять із сотні осель, адже через одного мешканця, який винаймає квартиру, газовики не можуть підключити цілий стояк.

Начальник служби внутрібудинкового газового обладнання ВАТ «Волиньгаз» Ігор Ясинський пояснює, що спеціалісти не можуть підключити газ, поки не перевірять, чи все гаразд у цьому помешканні.

«Тут сталася така подія, можна сказати – надзвичайна. У нас часто досить по Луцьку люди, нехтуючи простими правилами безпеки, і в тому числі своєї, починають самовільно встановлювати газові прилади. Це – не сантехніка, не умивальник і не рукомийка, щоб там можна, значить, взяти і поміняти самовільно. І от виникають прикрі випадки. Цього разу відключився будинок на проспекті Волі, 49, в якому проживають сто сімей. На сьогодні в одному під’їзді не можна застати одного мешканця будинку, який весь час ігнорує і не приїжджає, навіть не хоче відкрити двері. Через нього не можна запустити один стояк у будинку, тобто п’ять квартир досі залишаються без відновленого газопостачання», – розповів Ясинський.

Натомість мешканці будинку, які вже тиждень перебувають без газу, обурюються.

«Це сталося минулого тижня, в суботу. Був дзвінок, приїхала газова служба. Вони приїхали швидко, нічого про це сказати не можна. Вони подивилися, сказали, щоб всі люди повідключували газ, колонки щоб ніхто не включав у цілому будинку. Сто квартир, це більше як півтисячі людей тут проживає», – каже мешканка будинку Яна Бєляєва.

«У мене електричної плитки нема, у мене є мікрохвильовка. То просто задається питання: чого так довго тягнеться? Просто люди хочуть знати, скільки це все буде. Я теж не можу кожен день ходити у «Вопак» купляти, щоб у мікрохвильовці розігрівати їсти. Це коштує також грошей. Тим більше, дитину купаєш – у чайнику електричному грієш воду», – розповіла вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus