USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі легковик «поклав» залізобетонну опору

17 Вересня 2008 13:00
У Володимирі-Волинському водій легковика збив залізобетонну  опору вуличного освітлення та величезну липу. Про це 17 вересня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили в адміністрації володимир-волинського КП «Полігон», у суботу, 13 вересня, житель Володимира Петро Власюк не впорався з управлінням легкового автомобіля і на великій швидкості збив залізобетонну  опору вуличного освітлення та фактично викорчував величезну липу. На щастя, чоловік залишився живим. Проте міському комунальному господарству завдано збитків на суму  4 960 гривень. Цю сума громадянин Власюк на вимогу КП «Полігон» відшкодує.
 
Разом із тим адміністрація КП «Полігон» звернулася до всіх водіїв Володимира, а особливо до тих, хто полюбляє їзду з «вітерцем», із проханням бути обачними на дорозі. «Вулиці міста – це не європейський автобан, швидкість на них обмежена до 40 кілометрів за годину. І, щоб не руйнувати електричних опор та дерев і, не дай Боже, травмувати людей, цієї вимоги слід дотримуватися. Та й сімейний бюджет буде ціліший», – переконані у «Полігоні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus