USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинській лікарні пацієнтки побили медсестру

26 Червня 2013 12:21
Дві пацієнтки Турійської ЦРЛ побили молодшу медсестру, яка зробила їм зауваження через порушення правил внутрішнього розпорядку.

Про це йдеться у вироку Турійського райсуду.

Інцидент трапився 11 березня. Приблизно о 12:30 дві пацієнтки в інфекційному відділенні районної лікарні влаштували чималий скандал. Вони лаялися, здіймаючи галас на весь заклад. Коли ж молодша медсестра зробила їм зауваження та попросила піти до палати, її побили.

Одна із порушниць вхопила її за волосся та почала бити кулаком по голові та тулубу. Їй допомагала й інша пацієнтка. Лише згодом їх розборонили.

Експерти виявили у постраждалої легкі тілесні ушкодження, серед яких – струс головного мозку.

У суді обидві зловмисниці свою провину визнали повністю. Служитель Феміди призначив їм покарання у вигляді одного року позбавлення волі, але із відстрочкою на рік – якщо вони впродовж цього терміну не скоять нового злочину.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus