USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У вихідні пішоходи кидалися під колеса

9 Березня 2010 09:59
У суботу та неділю на дорогах Волині сталося 3 ДТП, у двох із яких постраждали пішоходи.
Про це повідомили в УДАІ у Волинській області.
6 березня 2010 року о 20 годині 20 хвилин у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, спуск з шляхопроводу проспекту Соборності зіткнулись два автомобілі. 26-річний водій автомобіля «Шкода», лучанин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння зіткнувся з автомобілем «Хундай» під керуванням 26-річної мешканки Луцька. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження, після огляду лікарів Луцької ЦМКЛ її відпустили додому.
7 березня в селі Гулівка Ковельського р-ну водій автомобіля «Фіат Скудо» наїхав на пішохода, який раптово вибіг на проїзну частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.
Того ж дня близько 13.45 у селі Навіз Рожищенського району трапилась ще одна ДТП. Водій автомобіля «Ауді А6», 49-річний рожищанин наїхав на 23-річного жителя села Навіз, який у стані алкогольного сп’яніння раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Потерпілий доставлений в Рожищенську ЦРЛ з діагнозом забійна рана лівого колінного суглобу тагоспіталізований у хірургічне відділення Рожищенської ЦРЛ.
 
За повідомленням УМВС України у Волинській області, 8 березня о 2.35 23-річний житель села Грудки, кермуючи автомобілем «Фольксваген пасат» автодорогою в селі Сошично, збив 24-річного пішохода, місцевого жителя. Внаслідок ДТП пішохода з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в ЦРЛ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Evil Показати IP 10 Березня 2010 12:54
Блін, а назва статті прямо як масовий захід чи акцію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus