USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У ЗМІ помилково «поховали» американського мільярдера

20 Квітня 2013 18:18
На сайті відомого агентства з’явився некролог американському мільярдеру, - інформує Оsvita.mediasapiens.ua.

«Джордж Сорос помер ХХХ у віці ХХХ років. Він був «хижим» і дуже успішним фінансистом, який парадоксальним чином роками критикував ліберальний капіталізм, котрому сам і завдячував своїми мільйонами», - таке повідомлення опублікували на сайті інформаційного агентства.

Радник фонду Сороса (Soros Fund Management) Майкл Вейкон (Michael Vachon) поспішив спростувати цю інформацію – він повідомив агентству, що його босс аж ніяк не мертвий, і він говорив з Вейконом декілька хвилин тому.

У Reuters написали спростування, вибачившись, що випадково опублікували написаний заздалегідь некролог, і що Сорос «живий та здоровий».

Це вже не перший випадок, коли ЗМІ помилково повідомляють про смерть відомих осіб. Так, у 2008 році Bloomberg помилково повідомили про смерть голови Apple Стіва Джобса (який помер через три роки). У грудні 2012 року німецький журнал Der Spiegel сповістив про смерть Джорджа Буша-старшого, назвавши його у некролозі «безбарвним» політиком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Баффет Показати IP 21 Квітня 2013 11:28
Ну що ж Сорос, тепер 150 років мусиш прожити, раз достроково "поховали"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus