USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Убивця, звільнений за законом Савченко, знову скоїв моторошний злочин

21 Грудня 2016 23:42
Чоловік відсидів за вбивство малюка, а вийшовши на волю, розчленував його маму, пише газета "Експрес".

У 2007 році, коли зловмиснику було 22 роки, у селі Мала Лука на Тернопільщині після сварки він убив п'ятирічного сина коханки - двічі кинув дитину головою до підлоги, аби перестала плакати. З похмілля з уже мертвим хлопчиком пішов до сусідки, а потім, аби приховати сліди злочину, прив'язав до тіла дитини каменюку та кинув у криницю.

Тоді за цей злочин суд позбавив його волі на 14 років. А співмешканка пробачила вбивство сина й вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання. Проте не дочекалася його повернення, почала жити з іншим.

“Відсидів убивця лише вісім з половиною років, вийшов на волю за "законом Савченко". Оселився у будинку дружини в селі Мала Лука. Та дозволила, оскільки жила зі своїм новим коханцем у сусідній області, - розповів Олександр Богомол, начальник ГУ НП у Тернопільській області. - Час від часу жінка приїздила до законного чоловіка в гості, вони разом випивали. А після однієї з поїздок вона зникла”.

Відтак, 42-річну Олену шукали всі - правоохоронці, рота спецпризначення, рятувальники, водолази, кінологи. А чоловік не заперечував, що бачився з дружиною, але стверджував, що вона поїхала до родичів.

Проте за декілька днів він таки розповів страшну правду. Мовляв, будучи напідпитку, приревнував її до нового кавалера. Розгорілася сварка й він її зарізав. Далі тіло розчленував ножем, спакував у два мішки та викинув у Збруч.

Олеся КРАСНОВСЬКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 22 Грудня 2016 00:32
"А співмешканка пробачила вбивство сина й вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання"- такої деградованої шалави зовсім не шкода
догралась влада Показати IP 22 Грудня 2016 11:00
оце ще Надю туди до них всіх.та ща таке смертну кару пора внести
Юрист Показати IP 22 Грудня 2016 11:37
Не потрібно плодити плітки !!! Закон Савченко має бути !!! Проблема не в законі, а : 1. В надмірній тривалості розслідування (інколи роками людина сидить в СІЗО) 2. У відсутності жодної профілактики у пенітенціарних закладах (навпаки після перебування особа стає ще гіршою) Всім скептикам цього закону --- хіба особи, які вийшли не за законом Савченко не скоюють злочини !!!
савченко до юрист Показати IP 22 Грудня 2016 14:34
тупий ? крадіжка курки і вбивство 2 людей одинакові злочини?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus