USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учень встромив ніж у спину одногрупника, бо хотів помститися?

2 Грудня 2010 16:14
Студент Луцького технічного колледжу, якому одногрупник тиждень тому під час занять встромив у спину ніж, нині перебуває в лікарні, медики оцінюють його стан як стабільний.
Лікарі кажуть, що хлопцеві врятувало життя те, що ніж застряг у ключиці, пишуть «Відомості.UA».
Деталей події у міліції не повідомляють через таємницю слідства. Однак, деяку інформацію про той день розповіли очевидці.
Тоді під час першої пари у комп’ютерному класі проходило звичайне практичне заняття. Жодних суперечок між студентами не виникало.
Свідки кажуть, що Віктор (імена хлопців змінені) зненацька підвівся та встромив кухонного ножа у шию свого одногрупника Олега. Після цього втік із аудиторії, причому ні студенти, ні викладач, який був присутній на занятті, не спробували затримати хлопця.
Однокурсники розповіли, що Віктор ніколи не вирізнявся активністю, був замкнутим, постійно мовчав, чим, імовірно, й привертав увагу своїх колег.
Студенти іншого потоку однією з причин такої неадекватної поведінки Віктора називають те, що його просто «дістали» одногрупники, які протягом чотирьох років навчання знущалися із хлопця, обзиваючи «тихонею». Олегу він, очевидно, помстився за пережиті моральні страждання.
З педагогом, який проводив заняття, журналістові не вдалося поспілкуватися. Але свідки трагедії кажуть, що після того, як Віктор підрізав Олега, викладач спокійно стояв і навіть посміхався.
Класний керівник хлопців навідріз відмовилася коментувати подію, мовляв, нехай розбирається міліція.
Віктора правоохоронці затримали наступного дня. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі з’ясовують обставини злочину та вирішують його подальшу долю – відпустити додому з підпискою про невиїзд чи тримати під арештом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Свідок Показати IP 2 Грудня 2010 18:53
"Не намагались затримати", "стояв і посміхався" - це ви чесно? "Несподіванка" - слова такі знаєте? А ще про те, які посмішки бувають, теж мабуть не знаєте. Висновок - "жовтіє" автор-журналіст потихеньку.
Наталія Показати IP 3 Грудня 2010 07:52
ОЦе вже перекрутили- мама-дарагая....я в шоці..... Люди! Більше вірте тому, що пишуть. Вже в спину вставив ножа Взагалі-то ніж вставив в шию і вони не сперичалися.
св Показати IP 3 Грудня 2010 10:23
звичайно шкода-причому обох.бо такий вчинок-крик душі молодої людини яку просто довели до відчаю жорстокі однолітки.Куди дивилися педагоги коледжу-питання риторичне.
Zheniok Показати IP 3 Грудня 2010 10:47
кажуть цей товаріщ, плотно сидів на якісь компгрі, шо йому аж клему зірвало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus