USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Учора на Волині трапилися три ДТП

13 Лютого 2009 13:10
Учора надвечір на шляхах Волині трапилися три ДТП, у яких постраждали люди. Про це 13 лютого повідомляють «Волинські Новини»
 
За інформацією ВДАІ в області, о 18. 35 у Луцьку по вулиці Героїв УПА, 44 сталася ДТП – зіткнення скутера з автомобілем. Водій-лучанин, керуючи автомобілем «Фольксваген ЛТ», при виконані повороту ліворуч зіткнувся з мопедом «Хонда-Діо», яким керував  непрацюючий лучанин 1966 року народження. Малий транспортний засіб виконує обгін. Внаслідок ДТП пасажирка скутера, теж лучанка, отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до відділення нейрохірургії перебувала у стані алкогольного сп’яніння.
 
У чергову частину Камінь-Каширського РВ УМВС приблизно о 20.15 надійшло повідомлення, що в селі Рудка Червинська сталася ДТП. Автомобіль «Чері-Амулет» зіткнувся із мотоциклом. Водій малого транспортного засобу виконував обгін. Тілесні ушкодження отримав пасажир мотоцикла, якого доправили у приймальне відділення Маневицької ЦРЛ.
 
Приблизно о 20.00 у селі Рованці Луцького району житель обласного центру Волині, рухаючись автомобілем «Фольксваген-Джетта», скоїв наїзд на мешканку Луцька 1923 року народження, яка переходила проїжджу частину. На щастя, тілесні ушкодження у жінки були такими, що госпіталізовувати її не довелося.
 
Довідково:
 
На території України – хмарна погода, дощ, уночі з мокрим снігом, на заході – сильний мокрий сніг, його налипання.
 
Такі погодні умови є аварійно-небезпечними. Тому Державтоінспекція Волині закликає і водіїв, і пішоходів бути максимально обережними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зіновій Пипка Показати IP 14 Лютого 2009 13:11
Трохи потепліло, і на вулицях Луцька знову почали з'являтись камікадзе на скутерах та мотоциклах... Думаю, що працівникам ДАІ треба звернуту увагу на водіїв скутерів, так як, зазвичай вони далекі від правил дорожнього руху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus