USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українські військові укріплюють позиції під Слов’янськом

15 Травня 2014 18:32
Українським силовикам вдалося спорудити стратегічний блокпост під Слов'янськом на Донеччині, йдеться в сюжеті ТСН.Спецвипуск.

Буремне місто Слов'янськ на Донеччині обростає новими блокпостами, а військовим та журналістам там доводиться працювати у надскладних умовах. Українські силовики зайняли стратегічне перехрестя під Слов'янськом на повороті з траси на Красний Лиман. Цей блокпост тепер один з найнебезпечніших, адже всього в 700 метрах звідси знаходиться найближчий блокпост озброєних терористів. Навколо Слов'янська з'явились нові блокпости. Силовики перевіряють автомобілі, які проїжджають повз них та ведуть пояснювальну роботу серед населення.

Бійці Нацгвардії кажуть, що спочатку їх побоювалися містяни та насторожено до них ставилися, однак тепер просять у військових захистити їх від озброєних бандитів.

"На даний час ситуація контрольована. Мирне населення знаходиться на нашій стороні і просить допомоги. Ми проводимо пояснювальну роботу, що для цього тут і знаходимося, аби надати допомогу мирним людям, щоб не допустити кровопролиття серед цивільного населення", - заявив командир військової частини Володимир Гордійчук.

Як повідомлялося раніше, сьогодні вночі під Краматорськом Донецької області в рамках антитерористичної операції була повністю знищена база терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 19:22
Дали им срок убраться с нашей земли, ну уж если нет - то грузом 200 додому
Вася до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 19:40
Твоє місце в пеклі козел
высокоинтелектуальны до Вася Показати IP 15 Травня 2014 19:53
высокоинтелектуальный ответ...
Дончанин до Вася Показати IP 15 Травня 2014 20:05
Ну тут появился мой "дубликат". Хотя он высказался грубо, но правильно. Ну а теперь конкретно к Васе. Из сказанного тобою следует, что ты считаешь, что я могу приехать на Волынь и расстрелять твою женщину, если она у тебя есть, либо твою мать, и только потому, что твое понимание мира отлично от моего. Или ты считаешь, что такое поведение для тебя является допустимым, а мне нельзя так делать?
Антон до Дончанин Показати IP 15 Травня 2014 22:05
Меня интересует конечная цель так званых "сепаратистов", кто нибудь может мне ее обьяснить? Еще один Крым, Приднестровье? Я просто не понимаю ради чего Украина за пол года стала Чечней.
Шашлик по одеські до Антон Показати IP 15 Травня 2014 22:38
Вони наркомани непередбачені.Їх ціль грабувати і вбивати
Кузя до Шашлик по одеські Показати IP 15 Травня 2014 23:33
Це точно. (((
Дончанин до Антон Показати IP 16 Травня 2014 09:57
Конечная цель? Жить спокойно. Почему оружие - метод реализации? Не имели бы оружия - имели бы у себя Одессы. Способы реализации - мы можем остаться в составе Украины, но с гарантией ряда обычных человеческих прав. Желает ли этого Украина? Нет не желает! Например, у нас уже прекратил функционирование НБУ.
саня до Вася Показати IP 15 Травня 2014 20:56
Очень остроумно, ты подумай о себе, где будешь ты, поддержав майдан и справоцировав вот это: "ДНР дала киевским властям 24 часа на вывод войск из Донецкой области в случае если с территории области Киев не уберет военную технику, она будет уничтожена. Если в течении нескольких часов из Донецка не будет убрана военная техника и личный состав армии, я за свои действия не ручаюсь, - заявил заместитель главнокомандующего армии ДНР Сергей Стрелюк. - И мне уже не важно будет кто против нас, молодые пацаны по 19 лет, пожилые профессионалы или американские наемники. Он также обратился к матерям солдат срочников, которые сейчас служат в украинской армии с просьбой уговорить своих детей покинуть территорию военных частей, иначе они будут убиты. По словам Стрелюка, после нежелания Киевом остановить братоубийственную войну и гибель мирного населения Донбасса, переговоров ни с кем вестись не будет, исключение составят только представители народной власти нескольких крупных городов. Кроме того, в новообразованной республике увеличивают отряды народного ополчения. Туда уже записались 27 тысяч добровольцев. Ежедневно их ряды пополняют 200–300 человек. Однако оружие в руки им просто так не дают. С каждым добровольцем проводится начальная военная подготовка".
Анонім до саня Показати IP 15 Травня 2014 21:07
Согласен на все 100%
Лучанин до саня Показати IP 15 Травня 2014 22:41
Які 200-300.Міліони, ні навіть міліарди добровольців
Воля до Вася Показати IP 15 Травня 2014 22:42
Його місце в ящику з дощок як і його друзів сепаратистів торчків
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 22:37
коментар було видалено
Респект Вол Нов Показати IP 15 Травня 2014 22:51
Волинські Новини - МОЛОДЦІ! Ви бачите що на ваш сайт заходять і працюють люди "звідти" - і не лінуються по стільки багато букв писати/друкувати/натискати! Робите погоду! А донецьким - співчуття - я був там ще в 2006-2008 роках - слабкі там люди і на гроші, і на хавчик, і на клепку - їм все треба у вигляді манки подавати - що і робить Росія. Лєгкоусвояємоє хавають і счастлівиє. Якщо не буде їм доходити то тра лляти бетонну стінку. Повикше.
саня до Респект Вол Нов Показати IP 15 Травня 2014 23:26
не хочу ругаться на единичные такие посты, т.к. вижу, что общаются здесь люди культурные и действительно хотящие перемен в стране! Но и у нас на востоке тоже полно "непорядочных" людей, из-за которых разжигается рознь и кровопролитие! я еще раз повторяю, я не "звідти", я з Луганська, а це, якщо хтось ще не забув - Україна! і це теж моя земля i моя краіна! А насчет "слабые люди" - возьми и приедь, но с миром!
саня до Респект Вол Нов Показати IP 15 Травня 2014 23:42
вы знаете, вы даже не понимаете, какую рекламу Путину вы производите. До 2014 года в Луганске я его восприримал как просто президента России и не более, теперь, учитывая ситуацию - он оказался нашей поддержкой (это из украинских СМИ, потому, что мы этого не ощущаем), рейтинг у него вырос в России на18% и он без единой капли крови (в отличии от наших бездарных властей) мирно отобрал у нас Крым. Поэтому прав тот кто отвечает фактами и действиями, а не болтавней!
старий Показати IP 16 Травня 2014 08:42
Бійці Нацгвардії кажуть, що спочатку їх побоювалися "містяни" А що, є ще "районяни", "областяни" і т.п. Не перекручуйте мову і не вставляйте всюди лемківський суржик.
Українка Показати IP 16 Травня 2014 13:12
Схаменіться люди!!! Все минає, гріх зостається. Миру , спокою, злагоди українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus