USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українцям обіцяють торнадо. ВІДЕО

23 Травня 2013 09:16
Руйнівні смерчі загрожують Україні, - переконані вітчизняні метеорологи.

Країна зараз перебуває у вирі кліматичних змін. Температура зростає, що призводить до екстремальної погоди, - йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

В Україні спостерігається тенденція до підвищення частоти смерчів. Спрогнозувати смерч і бути готовим до цього неможливо в жодній країні світу.

Так, за останні десятиріччя змінилася вся кліматична система. Температура повітря постійно зростає, що неминуче призводить до екстремальних змін погоди. Погода стала непередбачуваною.

Так, наприклад, аномальний рекордний снігопад, який накрив Україну цього року, тримався аж до початку квітня. Також спостерігалися і потужні зливи. Рік тому одна з них навіть зірвала матч у Донецьку під час Євро-2012. А влітку українців мучить аномальна спека. Синоптики ж лякають, що температура повітря надалі лише зростатиме.

«Кожного літа матимемо спекотне літо, температурний режим вище норми за останні 30 років», - зазначив начальник гідрометцентру МНС України Микола Кульбіда.

Нагадаємо, на Волині сьогодні синоптики попереджають про сильні вітри, подекуди град і шквал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus