USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Упіймали 36-річного хулігана, який побив дитину на Волині

23 Вересня 2016 13:05
Поліцейські оголосили 36-річному волинянину підозру в хуліганстві. Зловмисник побив 13-річного хлопчака, внаслідок чого дитина опиналися в лікарні.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Слідчі Володимир-Волинського відділення поліції повідомили про підозру 36-річному жителю Володимир-Волинського району у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує штраф від 8,5 тисячі гривень до 17 тисяч гривень, або арешт на строк до шести місяців, чи обмеження волі до п’яти років.

У вересні до Володимир-Волинського відділення поліції із заявою звернувся 37-річний житель села Поничів цього ж району. Чоловік повідомив, що невідомі побили його 13-річного сина, завдавши йому тілесні ушкодження, зокрема, струс головного мозку. Школяра тоді госпіталізували в дитяче відділення центральної райлікарні. В нього діагностували струс головного мозку.

Поліцейські встановили особу кривдника малолітнього. Ним виявився 36-річний житель села Льотниче Володимир-Волинського району. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України

Учора, 22 вересня, слідчі оголосили підозру зловмиснику у вчиненні інкримінованого злочину. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 23 Вересня 2016 16:00
А чого парасюку за більш цинічні дії ніхто нічого не предявляє...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus