USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В аварії на Волині загинула дівчина

16 Жовтня 2015 10:12
Легковик збив велосипед, на якому їхали двоє волинян. ДТП трапилася у Нововолинську. В результаті пасажирка двоколісного загинула, велосипедист – тяжко травмований. Про це повідомлють у прес-службі волинської міліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 15 жовтня о 00:35. Водій автомобіля «Шкода Октавія», 32-річний мешканець Нововолинська, збив велосипедистів, які рухалися в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП пасажирка велосипеда, 20-річна жителька Іваничівського району, загинула на місці пригоди. А 27-річного велосипедиста, жителя шахтарського міста, з тяжкими травмами госпіталізували в реанімаційне відділення Нововолинської центральної районної лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus