USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Індонезії стався новий потужний землетрус: є жертви

11 Жовтня 2018 09:32
Щонайменше три людини загинули і четверо поранені після потужного землетрусу, що стався поблизу популярного туристичного острова Балі.

Про це, посилаючись на владу Індонезії, пише AP.

Землетрус стався в четвер в 157 кілометрах на північний захід від популярного острова Балі на глибині 10 кілометрів.

Представник агентства по боротьбі зі стихійними лихами Індонезії, написав у Twitter про пошкодження декількох будинків в результаті землетрусу магнітудою 6 балів, який вдарив по Балі і Східній Яві.


Нагадаємо, 28 вересня на острові Сулавесі стався землетрус магнітудою в 7,7 бала – епіцентр був неподалік від узбережжя, поруч із містом Палу. Слідом за поштовхом місто, де проживає близько 350 тисяч людей, накрила шестиметрова хвиля цунамі. Загинули понад 2 тисячі людей, ще 5 тисяч вважаються зниклими безвісті. Руйнування в двох районах - Петебо і Балароа - були настільки масштабними, що чиновники розглядають можливість оголосити їх масовими похованнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus