USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В інтернеті з’явилось відео вибуху на нафтобазі під Васильковом

9 Червня 2015 11:56
В інтернеті з'явилося відео масштабної пожежі на нафтобазі під Васильковом, зроблене безпілотником із висоти пташиного польоту, - інформує Вголос.

Над місцем пожежі здіймається гігантський стовп чорного диму. Вогнем охоплено резервуари з пальним.

За станом на 10:30 ранку 9 червня внаслідок детонування наземних резервуарів на нафтобазі у селищі Глеваха Васильківського району Київщини постраждали 6 працівників ДСНС, яких госпіталізовано до медичних закладів.

Досі горять 16 резервуарів.
Нагадаємо, одна з імовірних причин пожежі - технічна, під час роботи з нафтопродуктами. Працівники міліції проводять всі необхідні заходи для з'ясування причин і обставин події. Ведеться досудове розслідування", - заявили у МВС.

Як повідомляє УНН, внаслідок пожежі на нафтобазі у Київській області загинуло четверо осіб. Зі слів співрозмовника, наразі померло четверо осіб, які постраждали внаслідок пожежі на нафтобазі. Він також додав, що загиблі — вогнеборці. На пожежі у Київській області працює 11 бригад швидкої допомоги. Окрім того, у Київській області в зоні пожежі опинилась ще одна нафтобаза. Про це у своєму мікроблозі у Twitter написав Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

“У зоні загорання ще одна база нафтопродуктів KLO. Всі евакуйовані. Виставляється оточення”, — написав він.

МВС відкрило кримінальне провадження за фактом пожежі на нафтобазі "БРСМ-нафта".

Повідомляється, що справу відкрили за частиною 2 статті 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах) ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 9 Червня 2015 12:18
Невже теракт?
123 Показати IP 9 Червня 2015 17:38
Думаю так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus