USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Криму росіяни захопили аеродром і ставлять кулемети, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО

9 Березня 2014 20:45
Аеродром у Саках захоплений російськими військами. Про це повідомив голова медіа-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов на своїй сторінці у Фейсбук, інформує Українська правда.

«Від джерел з Новофедорівки стало відомо, що аеродром ВМС України захоплений російськими солдатами. Їх близько 80 осіб. Обладнали вогневі точки вздовж злітної смуги. Встановлюють кулемети. Помічниками у них 40-50 невідомих в цивільному одязі», - зазначив Селезньов.

З його слів, загарбники проникли на аеродром з боку Михайлівки - оскільки не змогли змусити комбрига відкрити основні ворота аеродрому.

«Проникли з тилу, від прилеглого до аеродрому села. Там порушено огорожу периметра аеродрому. «Тітушки»своїми автомобілями заблокували всі КПП аеродрому», - зазначив Селезньов.

За станом на 19.10 до командного пункту управління польотами під’їхала вантажівка. З неї вийшло близько 20 людей в цивільному. В руках у невідомих битки, палки, щитти. Вони викликали командира бригади для переговорів.

Нагадаємо, раніше була заблокована робота військового аеродрому «Бельбек».

Як згодом повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, штурм аеродрому завершився тим, що об’єкт контролюють і українські війська, і формування Аксьонова.

Загарбники окопалися і зайняли оборону, проте не заважають українським військовим патрулювати аеродром.

«Самооборона» заявляє, що напередодні вони отримали інформацію про можливе наближення літаків Повітряних сил ЗС України та їх заплановану посадку на цьому аеродромі. Це, з їх слів, і стало причиною таких жорстких дій.

Особливої агресії вони не демонструють. Інших завдань, переконують, аніж попередження посадки літаків ЗС України, у них немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
росіяни захопили аер Показати IP 9 Березня 2014 21:12
а Самооборона перевірятиме роботу начальника УМВС на Волині ...
женік Показати IP 9 Березня 2014 23:25
да до чого ота розкіш дововдить людей від жиру бісяться іпровокують війни за владу бються і провокують війни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus