USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Одесі оголосили 3-денну жалобу за загиблими під час сутичок

3 Травня 2014 09:35
Міська влада Одеси оголосила триденну жалобу за загиблими під час масових сутичок 2 травня, повідомляє Еспресо.TV.

В ці дні на адміністративних будівлях та комунальних підприємствах міста приспустять Державний Прапор України та прапор міста Одеса, а також оздоблять їх чорними стрічками. Окрім того, міська влада рекомендує підприємствам а закладам, незалежно від форми власності, обмежити проведення культурно-розважальних заходів із використанням гучної музики.

Нагадаємо, вчора в Одесі сепаратисти напали на колону демонстрантів за Єдину Україну та вбили чотирьох активістів. На вулицях міста розпочалися справжні бої. Після того, як патріоти захопили табір сепаратистів на Куликовому полі, сепаратисти сховалися в Будинку профспілок, звідки стріляли з вогнепальної зброї по прихильникам єдиної України. В будинку сталася пожежа, внаслідок якої загинуло понад 30 людей.

Згідно з уточненими даними, вчора, 2 травня, в Одесі під час протистояння між сепаратистами і прихильниками єдиної України загинуло 37 людей, близько 200 отримали поранення серед яких і 22 міліціонери, заявляють в ГУ МВС в Одеській області.

Правоохоронці затримали більше 130 осіб, які брали активну участь у масових заворушеннях в Одесі.

В мережі з'явилося відео сутичок між сепаратистами та прихильниками єдиної України біля Будинку профспілок на Куликовому полі в Одесі:



Також у мережі з'явилося відео одеського будинку профспілок після пожежі:



Глава Одеської області Володимир Немировський поклав всю відповідальність за те, що сталося в місті, на міліцію.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, - повідомляє "Українська правда".
"Сьогоднішніх жертв в Одесі можна було уникнути. Для цього силовикам всього лише потрібно було не торгувати своєю Батьківщиною, своєю Совістю, і слідувати Присязі Українському Народові " , - написав він.
"Якби міліція слідувала вимогам керівництва області, а не займалася дипломатією, сьогодні все було б інакше. Але вони, як і завжди, спочатку думали не про країну, а про власний комфорт. Сором" , - обурився він.
Двома годинами раніше Немировський підкреслив , що "дії одеситів , спрямовані на нейтралізацію і затримання озброєних терористів, вважаються законними" .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Травня 2014 12:17
Угу, спалили 40 чоловік посеред міста, реузльтат - "Слава Україні!", Яка це така слава? Кровожерливих маньяків? Задумайтесь.
Дончанин до Анонім Показати IP 3 Травня 2014 13:25
И задержали только тех, кого палили.
одеситка Показати IP 3 Травня 2014 12:44
А де "славнозвісні" СБУ-шнікі???? Вони вміють на БМВ,Мерседесах,Лексусах,Поршах і так далі.... їздити та годинники брегдові купувати та й все? Тато,мама посаду купили і крапка???? Ні,не тільки міліція,а й СБУ, яке це допустило!Якщо воно є, а не виконує своїх прямих функцій, то для чого нам це збіговисько "понтів" та ще й за наші гроші??? Що хіба Росія не знає яка в нас "розвідка"??? Нажаль,нам навіть, у даному питанні до Росії далеко і далеко... КГБ в них на рівні США ,мало людей працює,але з розумом, а в нас..."много,да...ДУРНОГО"!!! Робимо в який раз висновки!
Анонім Показати IP 3 Травня 2014 12:46
путлеровские гниды решили взять Одессу при полном содействии милиции, но тут помешал реализации их планов народ и заплатил жизнями патриотов. Аваков - импотент, пока не уволит ментовский мафиозный генералитет, который явно занят контрреволюцией, спокойствия в Украине не будет, колорадосы ездят по Украине свободно благодаря ментовской мафии, которая продолжает работать на яныка. Авакова уволить, он тупой.
волинянка Показати IP 3 Травня 2014 20:55
Що сталось?.. На мирний мітинг напали, і після перший заиблих сталось те, що сталось...
Крымчанин Показати IP 3 Травня 2014 23:59
За Путина орал, ну а он меня в анал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus